Milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Snelontruiming staat voor milieuvriendelijk en maatschappelijke verantwoord ondernemen. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Bijvoorbeeld door energie te besparen en afval te scheiden.


Kleding, textiel en schoenen

Kleding, schoenen en linnengoed worden door ons gerecycled. Kleding, linnengoed en schoenen worden bij ons maandelijks opgehaald door het Leger Des Heils

Hout

Het hout uit de woning (denk hierbij ook aan spaanplaat) wordt altijd aangeboden voor hergebruik op de stortplaats wordt het hout apart ingezameld en daarna weer verhandeld. Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën A - hou , b-hout en C- hout. B- hout is verlijmd hout (spaanplaat, triplex, multiplex) en komt voor in de meeste woningen.

Papier en karton

Papier en karton is geschikt om vele malen opnieuw te gebruiken; boeken en papier zamelen wij zoveel mogelijk gescheiden in. Boeken geven wij vaak weg aan zorginstellingen.

Inboedel hergebruik

De inboedel wordt na herstel of opknappen verkocht dit zorgt ook voor minder milieu belasting door eenvoudig hergebruik.

Metalen

Metalen scheiden wij veelal tijdens de ontruiming, ijzer, rvs, aluminium, koper en overige metalen worden na de ontruiming aan geboden voor hergebruik, denk hierbij ook aan bestek en pannen.

Glas

Glas is goed herbruikbaar, voor zover mogelijk verdwijnt het dan ook in de glasbak.

Inboedel hergebruik

De inboedel wordt na herstel of opknappen verkocht dit zorgt ook voor minder milieu belasting door eenvoudig hergebruik.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op het contactformulier, email sturen naar: info@snelontruiming.nl of bel direct: 088-80 40 300 of 088-80 40 345

Onze woningontruiming diensten en werkwijze:

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereibaar Tel: 088 80 40 300 / 088 80 40 345 of Mob: 06-34057872

Snelontruiming
Woningontruimen


Steun aan goede doelen. kleing van woningontruiming na goed doelen recycling van oude papier better voor het Milieu woningontruiming